Comanda noua

Integrarea cu WooCommerce (Wordpress) va permite sa le oferiti clientilor magazinului dumneavoastra avantajele ColeteOnline direct din magazin. Prin instalarea pluginului veti putea configura atat optiunile de livrare disponibile cat si veti putea oferi completarea adreselor intr-un mod rapid cu ajutorul completarilor automate.

Pentru metodele de livrare veti putea ori sa le oferiti clientilor metode prestabilite (de exemplu cel mai ieftin curier, sau curierul cu nota cea mai buna pentru o adresa anume) sau ii puteti lasa pe acestia sa aleaga dintre curierii indicati de dumneavoastra.

Pentru completarea adreselor clientii vor avea sugestii de cautare atat pentru localitate, judet si strada cat si vor putea beneficia de completarea automata a datelor daca introduc codul postal. De asemenea toate datele vor fi verificate automat astfel incat adresa si numarul de telefon introduse sa fie corecte astfel incat riscul dumneavoastra ca o comanda sa fie refuzata sau livrata gresit sa fie minim.

In partea de administrate puteti decide cum se genereaza comenzile de curier. Puteti opta pentru activarea automata in momentul in care o comanda este platita, puteti activa printr-o singura apasare de buton mai multe comenzi indicate de dumneavoastra sau puteti beneficia de optiuni avansate si sa schimbati datele unei comenzi si sa o activati din pagina comenzii din WooCommerce.

* Pentru estimarea corecta a preturilor pentru curieri, produsele prezente in magazin trebuie sa contina toate detaliile privitoare la greutate si dimensiune. In cazul in care curierul sesizeaza o declarare gresita a greutatii sau a dimensiunii coletului, veti fi taxat suplimentar pentru declararea incorecta. (vezi cum poti modifica dimensiunile si greutatea unui produs)

1. Instalarea pluginului

Pentru a instala pluginul mergeti in panoul de control al magazinul dumneavoastra si apasati pe Plugins → Add new dupa care cautati dupa cuvantul cheie ColeteOnline:

Install the colete online woocommerce plugin

Alternativ, puteti intra pe pagina https://wordpress.org/plugins/colete-online/ si sa descarcati arhiva cu pluginul si sa o adaugati la magazinul dumneavoastra.

2. Setarile pluginului

Pentru a accesa setarile pluginului trebuie sa intrati in WooCommerce → Settings → Shipping, apoi selectati Colete Online din meniul secundar afisat mai jos:

Prima pagina care va aparea este urmatoarea:

Pentru a vedea toate setarile este nevoie sa va logati cu credentialele generate de noi pentru plugin. Pentru generarea credentialelor, va rugam sa faceti o cerere aici. Dupa ce introduceti credentialele, asigurati-va ca apasati pe butonul "Save changes".

Pana la logare toate facilitatile pluginului nu vor fi disponibile. Dupa ce logarea se face cu succes veti avea posibilitatea sa configurati pluginul asa cum doriti.

A. Selectie serviciu

Mod de testare: (disponibil din versiunea 1.0.0)

Setare care indica daca comenzile plasate sunt de test sau trebuie generata comanda de curier pentru ele

Optiuni disponibile:

 • Da → Pluginul va fi in testare si comenzile create nu se vor transmite catre firmele de curierat si nu vor consuma din banii din cont. Comenzi in modul de testare se pot pune doar cu TNT, pentru restul curierilor comenzile vor da eroare si nu se vor activa. Aceasta setare trebuie folosita doar pentru teste
 • Nu → Comenzile plasate se vor transmite catre firmele de curierat. Aceasta este setarea care trebuie folosita dupa ce veti configura pluginul.

Comenzile plasate in modul de testare apar in platforma noastra cu scris rosu:

Tip de selectie: (disponibil din versiunea 1.0.0)

Indica modul in care ofertele sunt prezentate catre utilizator.

Optiuni disponibile:

 • Permite alegerea de catre utilizator → Clientului i se va oferi o lista de servicii de curierat, iar acesta il va putea alege pe cel dorit

  Daca aceasta optiune este selectata veti avea acces la urmatoarele campuri:

 • Preselectat → Clientului i se va oferi un singur curier conform setarilor indicate de dumneavoastra.

  Daca aceasta optiune este selectata veti avea acces la urmatoarele campuri:

Ordine afisare: (disponibil din versiunea 1.0.0)

Indica ordinea de afisare a curierilor. Curierii afisati vor fi cei selectati din tabelul de mai jos, conform ordinii de la setarea aceasta.

Optiuni disponibile:

 • Ordoneaza dupa pret → Curierii vor fi ordonati in functie de pret, incepand cu cel mai ieftin.
 • Ordoneaza dupa nota → Curierii vor fi ordonati in functie de nota, incepand cu cea mai mare nota
 • Ordoneaza dupa nume → Curierii vor fi ordonati in ordine alfabetica.
Afiseaza doar primele servicii: (disponibil din versiunea 1.0.0)

Indica cate servicii de curierat ar trebui prezentate utilizatorului.

Exemple:

 • Daca ordonarea se face dupa pret si selectia din campul curent este 2, doar primii 2 cei mai ieftini curieri vor fi afisati. Pentru a afisa toti curierii campul trebuie sa fie gol sau sa contina cifra 0.
Afiseaza un nume personalizat pentru servicii: (disponibil din versiunea 1.0.0)

Permite afisarea unui nume personalizat pentru metodele de transport folosind tagurile [courierName] si [serviceName] care voi fi inlocuite cu numele curierului respectiv numele serviciului.

Exemple:

 • Pentru Nemo Express, sintaxa "Curier: [courierName], Serviciu: [serviceName]" se traduce in "Curier: Nemo, Serviciu: Express".
Afiseaza un nume personalizat pentru primul serviciu gasit: (disponibil din versiunea 1.0.0)

Permite afisarea unui nume personalizat pentru prima metoda de transport folosind tagurile [courierName] si [serviceName] care voi fi inlocuite cu numele curierului respectiv numele serviciului.

Exemple:

 • Pentru serviciul DPD Standard, sintaxa "Curier: [courierName], Serviciu: [serviceName]" se traduce in "Curier: DPD, Serviciu: Standard"
Selectie serviciu: (disponibil din versiunea 1.0.0)

Optiuni disponibile:

 • Selectie directa → Clientului i se va oferi primul serviciu disponibil conform ordinii din tabelul de mai jos, indiferent de pret sau nota.
 • Cel mai bun pret → Clientului i se va oferi cel mai ieftin serviciu disponibil, dintre serviciile din tabelul de mai jos.
 • Cea mai buna nota → Clientului i sa va oferi cel mai bine cotat serviciu disponibil, dintre serviciile din tabelul de mai jos.

B. Tabel servicii

In tabelul de servicii puteti activa sau dezactiva curierii sau ii puteti ordona in cazul in care dumneavoastra ati configurat acest lucru.

Ordonarea se face tragand fiecare curier pe pozitia dorita folosind unul din butoanele incadrate cu rosu in figura de mai jos:

Courier-table

* O parte dintre servicii pot fi pentru livrare in aceeasi zi sau livrare internationala. Daca nu doriti sa oferiti astfel de servicii clientilor, nu le bifati in tabel.

Pentru activarea/dezactivarea unui curier apasati pe casuta din dreptul curierului.
Pentru activarea/dezactivarea tuturor curierilor apasati pe unul dintre cele 2 butoane afisate la extremitatile coloanei incadrate cu verde.


Mai jos putem observa un exemplu de ordonare folosind tabelul de servicii.

Curierii care nu indeplinesc conditiile de livrare ale coletului, nu vor aparea in pagina de finalizare comanda.

C. Setari preturi

Pret afisat: (versiunea 1.0.0)

Indica pretul afisat clientului, pentru fiecare serviciu, conform setarilor indicate de dumneavoastra.

Optiuni disponibile:

 • Pret calculat → Afiseaza clientului pretul calculat de sistemul nostru. Acest pret ia in calcul produsele din cos, adresele de expeditie si destinatie si alte extra optiuni indicate.
 • Daca aceasta optiune este selectata veti avea acces la urmatoarele campuri:


 • Pret fix → Afiseaza clientului un pret fix setat de dumneavoastra.
 • Daca aceasta optiune este selectata veti avea acces la urmatoarele campuri:

Moneda magazin: (disponibil din versiunea 1.0.0)

Indica moneda folosita pentru afisarea preturilor in cadrul magazinului.

Optiuni disponibile:

 • Foloseste moneda de baza a magazinului → Moneda folosita este moneda de baza a magazinului.
 • Foloseste o moneda personalizata → Foloseste alta moneda decat cea implicita a magazinului. Atentie! Aceasta optiune trebuie folosita cu grija si este utila doar daca folositi pluginuri de conversie a pretului pentru afisarea acestuia in mai multe monede. Configurarea gresita a acestei optiuni poate duce la afisearea gresita a pretului de livrare catre utilizatorii magazinului. In cazul in care folositi plugin-uri pentru conversii de pret in alte monede, asigurati-va ca moneda de baza a pluginului coincide cu moneda de baza a magazinului!
 • Daca aceasta optiune este selectata veti avea acces la urmatoarele campuri:

Afiseaza un pret de rezerva: (disponibil din versiunea 1.0.0)

Indica pretul afisat in cazul in care exista probleme sau adresa este incorecta.

Optiuni disponibile:

 • Nu afisa un pret de rezerva → In acest caz optiunea este dezactivata, iar pretul afisat este cel calculat de sistemul nostru
 • Afiseaza un pret de rezerva daca exista probleme → In cazul unor probleme tehnice, se afiseaza un pret de rezerva configurat de dumneavoastra
 • Daca aceasta optiune este selectata veti avea acces la urmatoarele campuri:


 • Afiseaza un pret de rezerva mereu(chiar daca adresa este gresita) → Aceasta optiune poate fi folosita daca doriti sa afisati un pret de rezerva atat in cazul unor probleme tehnice ci si pana utilizatorul introduce adresa de livrare.

  Daca aceasta optiune este selectata veti avea acces la urmatoarele campuri:

Permite transportul gratuit: (versiunea 1.0.0)

Posibilitatea de a oferi clientilor transportul gratuit conform setarilor indicate de dumneavoastra.

Optiuni disponibile:

 • Fara transport gratuit → In acest caz optiunea este dezactivata.
 • Dupa suma → Clientul va beneficia de transport gratuit numai in momentul in care este depasita suma indicata de dumneavoastra.
 • Daca aceasta optiune este selectata veti avea acces la urmatoarele campuri:


 • Dupa clasa de expediere → Clientul va beneficia de transport gratuit numai in cazul in care in cos sunt prezente doar produse care fac parte din aceeasi clasa de expediere.

  Daca aceasta optiune este selectata veti avea acces la urmatoarele campuri:


 • Dupa suma sau clasa de expediere → Clientul va beneficia de transport gratuit in cazul in care in cos sunt prezente doar produse din aceeasi clasa de expediere sau daca este depasita suma indicata de dumneavoastra.

  Daca aceasta optiune este selectata veti avea acces la urmatoarele campuri:

* Daca in cos sunt prezente produse care apartin clasei de expediere pentru transport gratuit, dar si produse care nu apartin clasei, nu se ofera transportul gratuit!

Adauga valoare fixa la pret: (disponibil din versiunea 1.0.0)

Indica suma care trebuie adaugata la pretul transportului.

Adauga valoare procentuala la pret: (disponibil din versiunea 1.0.0)

Indica procentul care trebuie adaugat la pretul transportului.

Exemple:

Pentru pretul de 20 de lei

 • Daca valoarea din camp este 10, pretul se calculeaza astfel: 20 + (10% din 20) = 22 de lei
Rotunjeste pretul: (disponibil din versiunea 1.0.0)

Optiuni disponibile:

 • 0 → pretul ramane nemodificat.
 • 0.5
 • 1
 • 5
 • 10

Exemple:

Pentru pretul de 13.2 lei avem:

 • Pentru 0 → 13.2 lei
 • Pentru 0.5 → 13.5 lei
 • Pentru 1 → 14 lei
 • Pentru 5 → 15 lei
 • Pentru 10 → 20 lei
Pret fix: (disponibil din versiunea 1.0.0)

Campul care defineste pretul fix al serviciilor.

Moneda personalizata: (disponibil din versiunea 1.0.0)

Campul in care setati moneda pe care doriti sa o folositi pentru calcularea preturilor in cadrul magazinului.

Pret de rezerva: (disponibil din versiunea 1.0.0)

Campul care defineste pretul de rezerva in cazul in care doriti sa afisati un pret de rezerva.

Afiseaza nume de rezerva pentru serviciu: (disponibil din versiunea 1.0.0)

Campul care defineste textul cu care va fi inlocuit numele serviciului in cazul in care se afiseaza un pret de rezerva.

Exemple:

Pentru valoarea "ColeteOnline"

 • Daca se afiseaza un pret de rezerva, in pagina de finalizare comanda vom avea: ColeteOnline afisata ca metoda de livrare cu pretul indicat in campul de mai sus
Pentru comenzile cu suma mai mare de: (disponibil din versiunea 1.0.0)

Defineste pragul de la care clientul beneficiaza de transport gratuit.

Pentru clasa de expediere: (disponibil din versiunea 1.0.0)

Campul in care setati clasa/clasele de livrare ce pot fi atasate produselor pentru care clientul beneficiaza de transport gratuit.

Adauga text pentru transport gratuit: (disponibil din versiunea 1.0.0)

Cu ajutorul acestui camp puteti seta un text care sa apara la serviciile oferite, in cazul in care transportul este gratuit.

D. Setari colete

Metoda de ambalare: (disponibil din versiunea 1.0.0)
 • Toate in acelasi colet → Toate produsele sunt ambalate in acelasi colet.
 • Individual → Fiecare produs este ambalat individual. (pentru n produse avem n colete)

E. Setari comanda

Trimite comanda spre curier in momentul plasarii comenzii: (disponibil din versiunea 1.0.0)

Indica daca AWB-ul este creat imediat dupa ce plata a fost efectuata de catre client.

Optiuni disponibile:

 • Nu → AWB-urile trebuie create manual din panoul Orders din meniul WooCommerce.
 • Da → AWB-urile sunt create automat imediat ce plata a fost efectuata. Pentru comenzile cu ramburs, AWB-ul este creat imediat, plata urmand sa fie efectuata curierului de catre destinatar.
Trimite comanda la curier la schimbarea statusului comenzii din In asteptare→In procesata (disponibil din versiunea 1.0.0)

Daca o comanda are o metoda de plata care necesita procesare manuala, cand se schimbat statusul va creea automat comanda pentru curier.

Optiuni disponibile:

 • Nu
 • Da → Comanda va fi trimisa curierului
Creaza un status personalizat de "In livrare" pentru comenzi: (disponibil din versiunea 1.0.0)

Creaza un status personalizat care poate fi atribuit comenzilor.

Optiuni disponibile:

 • Nu → In acest caz optiunea este dezactivata.
 • Da → Statusul "In livrare" este creat si poate sa fie gasit in lista de status-uri a comenzii.
 • Daca aceasta optiune este selectata veti avea acces la urmatoarele campuri:

Locatia implicita de ridicare a comenzilor:(disponibil din versiunea 1.0.0)

Campul care defineste locatia de ridicare a coletelor. Aceste locatii sunt definite in platforma Colete Online in sectiunea UtilizatorAdrese si indica adresa de la care se vor ridica coletele.

Pentru a adauga o adresa de ridicare faceti click pe butonul "Adauga adresa" incadrat cu albastru:

Dupa care completam datele adresei si apasam butonul "Salveaza":

Nu uitati sa setati adresa de ridicare din setarile pluginului:
Deschidere la livrare: (disponibil din versiunea 1.0.0)

Campul care defineste daca clientul beneficiaza de serviciul "Deschidere la livrare".

Optiuni disponibile:

 • Nu → In acest caz optiunea este dezactivata.
 • Da → Toate coletele beneficiaza de "Deschidere la livrare".
 • La alegerea utilizatorului → Clientul poate opta pentru serviciul "Deschidere la livrare"

  Daca aceasta optiune este selectata veti avea acces la urmatoarele campuri:

Daca optiunea "La alegerea utilizatorului" este selectata:
Asigurare: (disponibil din versiunea 1.0.0)

Campul care decide daca comenzile sunt asigurate.

Optiuni disponibile:

 • Nu → In acest caz optiunea este dezactivata.
 • Da → Coletele sunt asigurate. Valoarea asigurarii reprezinta valoarea produselor din cos.
 • Doar atunci cand nu se cere ramburs → Coletele sunt asigurate numai in cazul in care comanda este fara ramburs.

* Atentie! In cazul in care coletele neasigurate sufera daune materiale pe parcursul transportului, asigurarea legala reprezinta de 5 ori valoarea transportului, daca comanda este fara ramburs. In caz contrar valoarea asigurarii este reprezentata de rambursul comenzii.

Trimite mail catre destinatar: (disponibil din versiunea 1.0.0)

Campul care defineste daca destinatarul sa fie informat prin e-mail de catre ColeteOnline in legatura cu statusul comenzii.

Optiuni disponibile:

 • Nu → In acest caz optiunea este dezactivata.
 • Da → Destinatarul va primi un mail de informare unde regaseste informatii despre comanda si despre urmarirea acesteia
Referinta client: (disponibil din versiunea 1.0.0)

Adaugati o referinta a clientului pentru comanda folosind tag-ul [orderId].

Exemple:

 • Pentru o comanda cu id-ul 123, sintaxa "Id comanda: [orderId]" se traduce in: "Id comanda: 123"
Adauga o nota personalizata comenzii: (disponibil din versiunea 1.0.0)

Adaugati o nota personalizata a comenzii cu detalii privind continutul sau codul unic al produsului folosind tag-urile [content] si [skuContent].

Exemple:

 • Pentru o cutie cu codul abc, sintaxa "Continut: [content], Cod: [skuContent]", se traduce in: "Continut: cutie, Cod: abc".
* Schimba statusul comenzii atunci cand AWB-ul este creat: (disponibil din versiunea 1.0.0)

Daca optiunea "Creaza un status personalizat de 'In livrare' pentru comenzi" este activata, dupa ce se genereaza AWB-ul unei comenzi, statusul comenzi in WooCommerce este trecut in "In livrare" din "Procesare".

Text personalizat pentru deschidere la livrare: (disponibil din versiunea 1.0.0)

Defineste textul afisat dupa casuta pentru serviciul de "Deschidere la livrare" din pagina de finalizare comanda.

F. Validarea adresei

Foloseste campuri separate pentru oras si judet: (disponibil din versiunea 1.0.0)

Setarea care decide daca campurile pentru oras si judet sunt separate sau concatenate in pagina de checkout a comenzii.

Optiuni disponibile:

 • Nu → Campurile oras si judet sunt concatenate intr-un singur camp de forma (judet, oras).

 • Da → Campurile oras si judet sunt separate in doua campuri.
Selecteaza automat orasul la inchiderea cautarii: (disponibil din versiunea 1.0.0)

Decide daca orasul este selectat automat in momentul in care cautarea orasului este inchisa.

Optiuni disponibile:

 • Nu → Clientul trebuie sa selecteze explicit orasul din lista.
 • Da → Cand cautarea orasului este inchisa, optiunea evidentiata este selectata automat:
Selecteaza automat strada la inchiderea cautarii: (disponibil din versiunea 1.0.0)

Decide daca strada este selectata automat in momentul in care cautarea strazii este inchisa.

Optiuni disponibile:

 • Nu → Clientul trebuie sa selecteze explicit strada din lista.
 • Da → Cand cautarea strazii este inchisa, optiunea evidentiata este selectata automat.
Arata cod postal: (disponibil din versiunea 1.0.0)

Defineste locul in care este afisat codul postal in pagina de finalizare comanda.

Optiuni disponibile:

 • Nu afisa → Codul postal nu este afisat.

 • Inainte de adresa → Codul postal este afisat inaintea orasului si a judetului.

 • Dupa adresa → Codul postal este afisat dupa campurile de informatii adresa.
Afiseaza email-ul in primul camp.(disponibil din versiunea 1.0.0)

Seteaza daca email-ul clientului sa fie afisat primul la checkout.

Optiuni disponbile:

 • Nu
 • Da →Email-ul clientului va fi afisat in partea superioara la checkout.
Afiseaza numarul de telefonul pentru adresa de livrare. (disponibil din versiunea 1.0.0)

Numarul de telefon este afisat din oficiu doar pentru adresa de facturare, activand aceasta optiuni va fi afisat pentru ambele adrese.

Optiuni disponibile:

 • Nu
 • Da →Va afisa numarul de telefon pentru ambele adrese, facturare respectiv livrare.
Valideaza combinatia de cod postal, oras si judet inainte de trimitere: (disponibil din versiunea 1.0.0)

Prin aceasta optiune se indica daca inainte ca o comanda se fie plasate se mai face o verificare a datelor.

Optiuni disponibile:

 • Nu valida → Utilizatorii pot plasa comenzi fie ca adresa este valida sau nu.
 • Valideaza → Utilizand aceasta optiune, se asigura validarea adresei inainte de trimiterea comenzii.
Valideaza telefonul: (disponibil din versiunea 1.0.0)

Decide daca formatul numarului de telefon este validat.

Optiuni disponibile:

 • Nu → In acest caz optiunea este dezactivata
 • Da → Valideaza numarul de telefon in timpul procesului de finalizare a comenzii, iar daca numarul nu este valid pentru tara indicata, clientului i se va afisa o eroare.

3. Configurarea pluginului

1. Din meniul WooCommerce accesam sectiunea Settings apoi dam click pe Shipping


Menu

2. Dupa care, in tabelul afisat, editam optiunea de livrare existenta:

Shipping option select

* In cazul in care nu aveti nici o optiune de livrare, dam click pe "Add shipping zone" pentru a adauga una noua

Menu

3. Selectam "Add shipping method":

4. Din lista de metode, alegem ColeteOnline dupa care dam click pe "Add shipping method":

Asigurati-va ca dupa adaugare, metoda de livrare este activata. Butonul din tabel ar trebui sa arate astfel:

Daca dupa toti acesti pasi in pagina de finalizare comanda serviciile nu sunt afisate, trebuie sa setati adresa de ridicare a coletelor din setarile pluginului:

4. Crearea unei comenzi

* ATENTIE! Pentru efectuarea comenzilor cu ramburs trebuie trecut in optiuni, contul facut la noi in platforma!

Pentru a crea un cont in platforma noastra, trebuie sa dati clic pe utilizator, apoi pe setari si selectati rambursuri.

Repayment-aaccount

Dupa ce ati intrat in rambursuri va trebui sa completati campurile cu numele titularului contului si IBAN-ul contului. De asemenea puteti selecta intervalul de timp dupa care veti primi rambursurile de la clienti. Dupa efectuarea pasilor de mai sus trebuie sa salvati setarile.

Save-repayment-settings

A. Generarea automata

In cazul in care aveti activata optiunea "Trimite comanda spre curier in momentul plasarii comenzii", comanda se va genera automat ori imediat dupa plasare daca aceasta este cu plata ramburs ori dupa ce se efectueaza plata in cazul restul metodelor de plata.

B. Generarea unui singur AWB

Pentru generarea unui singur AWB este necesar sa efectuati pasii urmatori:

1. Accesati panoul Orders din meniul WooCommerce.

2. Selectati comanda pentru care doriti sa generati AWB-ul.

3. In partea de jos a paginii puteti vedea si edita comanda cu toate detaliile ei.

Order-panel

4. Pentru a vedea ofertele apasam pe "Show offers"

Order-details

5. Dupa ce alegem curierul dorit, apasam butonul "Create courier order"

Offers

Dupa ce AWB-ul a fost creat, curierul urmeaza sa ridice coletul si sa il livreze la adresa specificata in pagina de detalii.


C. Generarea mai multor AWB-uri odata

Daca insa doriti sa generati mai multe AWB-uri odata, este necesar sa urmati pasii urmatori:


1. Accesam panoul Orders din meniul WooCommerce.

2. Pentru a activa mai multe comenzi, selectam din meniul "Bulk actions" Create ColeteOnline courier orders

Bulk actions menu

3. Dupa care din coloana incadrata cu rosu, bifam comenzile pentru care dorim sa generam AWB-urile

Orders-table

4. Apoi apasam pe "Apply" pentru a genera AWB-urile.

Activate orders

* ATENTIE! Comenzile pot fi activate chiar daca acestea nu au fost platite!

D. Descarcarea AWB-urilor

Pentru descarcarea AWB-urilor din panoul Orders, este necesara activarea butoanelor de actiuni.

Deschidem meniul "Screen options"

Screen options

Si bifam casuta "Actions" apoi apasam pe "Apply":

Activate actions

Dupa activarea butoanelor de actiuni, pentru descarcarea AWB-urilor, utilizam butonul de download aparut ulterior:

Download button

Pentru descarcarea AWB-urilor din pagina unei comenzi, selectam comanda dorita din panoul Orders, si mergem in partea de jos a paginii, unde gasim butonul "Download AWB":

E. Optiuni extra

Din pagina unei comenzi putem de asemenea modifica si optiunile extra:

5. Setari produse

Setarile produselor din magazinul dumneavoastra influenteaza direct pretul serviciilor.

Pentru configurarea setarilor unui produs accesam sectiunea Products din meniul WooCommerce:

Alegem produsul pe care dorim sa il editam:

Dupa care, in tabelul de mai jos selectam Shipping

Mai jos putem observa toate setarile referitoare la greutatea si dimensiunea produsului, cat si clasa de expediere a produsului.

6. Campuri cu autocompletare

Pluginul nostru dispune de campuri cu auto-completare pentru oras, judet si strada. De asemenea, daca din intamplare nu cunoasteti adresa cu exactitate, puteti introduce codul postal asociat adresei iar noi vom avea grija sa completam campurile pentru judet si oras:

Mai jos putem observa un exemplu cand campurile de oras si judet sunt separate:

* Atentie! Pentru ca autocompletarea strazii sa fie functionala, trebuie mai intai sa completati campul/campurile oras si judet!